Vi ved, der findes mange behov, vi ikke har beskrevet løsningen på her, men som vi højst sandsynligt godt kan hjælpe med – Intet ønske er for specielt til, at det ikke er en uforpligtende dialog værd.

Gå til afsnit på siden:

HOVEDENTREPRISER

I modsætning til en fagentreprise, hvor du selv har alle ansvarsområder i processen, så tilbyder vi hovedentrepriser, og påtager os derved ansvaret for underentreprenører, økonomi og selve byggeriet fra start til slut. Vi holder styr på kontrakter med de andre håndværksmestre, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at dit projekt er færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt. Selv har du ansvaret for projektmateriale og godkendelser – ofte med hjælp fra en rådgiver.

Læs mere om hovedentrepriser her i Videnscentret Bolius’ brugervenlige skriv om entrepriseformer.

UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER

Her efterkommer vi dine ønsker, uanset om de indebærer fx foldedøre, energiglas, vedligeholdelsesfri elementer eller kittede og koblede vinduer. Udskiftningen kan ske i etaper, hvis der af forskellige omstændigheder er behov for dette.

TAGOPGAVER

Har du brug for udskiftning af en enkelt tagplade eller tagsten, eller trænger dit tag til en komplet renovering? Vi kan sørge for begge – og alt derimellem: Eksempelvis montering af ovenlysvinduer, opbygning eller montering af kvist, udskiftning af tagrender, diverse vindskeder og sternbrædder.

TILBYGNING OG UDESTUE

En tilbygning kan være flere forskellige ting. Det kan være en ny udestue i forlængelse af eksisterende rum, et tilbygget værelse eller en unik mulighed for at udvide boligens plantegning og ændre dens indretning. Vi klarer det hele.

DIVERSE RENOVERINGER

Vi udbyder selvfølgelig også andre gængse tømrerydelser. Det være sig montering af køkkener, gulve og lofter, opdeling eller sammenlægning af rum, gennemgribende istandsættelser, osv.

Derudover anlægger vi alle former for træ- og vedligeholdelsesfri terrasser.

RÅDGIVNING FRA TØMRER

Har du i diverse sammenhænge brug for tømrerfaglig rådgivning, kan vi også være behjælpelige. Det kan være ved gennemgang af tilstandsrapport i forbindelse med boligkøb, eller i forhold til vejledning inden for materialevalg eller typer af fx vinduer og døre.