Kunden om samarbejdet med KLIC:

“Kompetent håndværkerteam som jeg helt sikkert vil anbefale enhver, der har brug for at få bygget/renoveret. God og informerende service løbende, så man bliver holdt opdateret, og er med i alle beslutninger, der vedrører projektet. KLIC Entreprise er uden tvivl også mit fortrukne valg næste gang jeg får brug for håndværkerhjælp!”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

I foråret 2021 havde vi fornøjelsen af at renovere dette fritidshus. Her får du et indblik i det udførte arbejde.

Alle husets trægulve er slebet. Ligesådan er alle husets loftbjælker, så den grå behandling, de før havde, ikke længere er synlig. Husets oprindelige trævægge har fået påsat to lag gips – og disse er efterfølgende spartlet tre gange, slebet, beklædt med væv, grundet og malet to gange i forskellige farver. Af det færdige resultat vil man nu opleve, at væggenes store farvede flader indimellem viger respektfuldt for husets gamle bjælker, der bryder ud gennem gipsvæggene og minder om det, der var engang.

I køkkenet er alle gamle elementer fjernet og en halvvæg er taget ned. Hvor halvvæggen før stødte til loftet er der lagt en ny bjælke på tværs af de oprindelige bjælker. I køkken og bryggers er der monteret nye IKEA-elementer, og alle fronter er spraymalet med Jotun-maling. Der er produceret nye bordplader i massiv eg med indfræsne messingvaske samt kogeplade. Til begge rum er der lavet en friside/tilsætning i egefinér som en pæn afslutning på den yderste skabsside.

I bryggerset er de gamle gulvfliser hakket op, og der er lagt microcement, som kunden har valgt farve på. Afslutningsvis har microcementen fået flere behandlinger, heriblandt en lak – så gulvet føles glat og er lige så let at holde som en klassisk badeværelsesflise.

Alle el-installationer er udskiftet med nye, hvide. På samme måde er de tidligere ubehandlede paneler udskiftet med nye, hvide. I alle husets vinduer er der lagt nye vinduesplader. Til soveværelset er der bygget en væg-til-væg-seng, passende til en madras, kunden har bestilt på specialmål.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

FØR

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress