Her kan du læse om vores gennemrenovering af førstesalen i denne villa, hvilken vi tidligere også har skiftet tag på.

Huset var/er en klassisk murmestervilla med en førstesal opdelt i en fordelingsgang, tre værelser og et badeværelse. Rummene har samme placering nu, selvom alt (inkl. ikke bærende vægge) har været taget ned. Ud til det tidligere badeværelse var der et trin op, da der var blevet lagt gulvvarme i forbindelse med en renovering af rummet. Nu er der gulvvarme overalt – hvorfor alle radiatorer er fjernet – og bjælkelaget er blevet forstærket, så badeværelset ikke længere behøvede at ligge et trin højere oppe.

Det tidligere vandrette loft er taget ned, så der nu er synlige hanebånd og loft til kip. Den ene skorsten er taget ned, men bjælkerne, den lå på, er bibeholdt. Alle bjælker er blevet slebet. I fordelingsgangen og de tre værelser er der lagt sildebensparket i massiv eg, hvilket efterfølgende er slebet og behandlet. Der er sat nye gipslofter op og selvfølgelig vådrumsgips på badeværelset. Udover at skunk- og skråvægge i forbindelse med tagrenoveringen fik ny isolering og dampspærre, så er der isoleret i stålskeletter i alle vægge og på indersiden af gavlmurene.

Der er lavet nye el-installationer overalt og trukket datakabler op til alle værelser. I soveværelset er der kommet spots i den vandrette del af loftet. Alle fire gavlvinduer er skiftet – ét i hvert værelse. I soveværelset er der mod syd lavet fransk altan i stedet for det tidligere almindelige vinduesparti. Der er lavet nye lysninger til alle vinduespartier. Der er kommet nye paneler overalt og nye indvendige døre. Sildebensparkettet er gennemgående fra rum til rum, så der er ingen dørtrin. Der er lagt LED-lysbånd oven på bjælkerne, så kippen er lyst op, og som en lille tillægsopgave er der til soveværelset lavet en sengegavl.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

FØR

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress