Gå til afsnit på siden:

CUSTOM KØKKENER OG IKEA-HACKS

Vores dygtige snedkere har mange års erfaring i at forløse køkkendrømme – både for dig med behov for et køkken, der er skræddersyet og unikt fra inderst til yderst, og for dig der kan nøjes med et interiør, der er personligt på overfladen. Det er nemlig muligt for os at specialfremstille et ydre, som passer på de skabskonstruktioner, du har i forvejen eller vil til at købe hos andre forhandlere.

Vi arbejder med linoleum, laminat, finer og massiv træ. Vi laver mindre polstringsopgaver og har diverse samarbejdspartnere.

CUSTOM MØBLER

Vi har også et højt færdighedsniveau inden for møbelsnedkeri. Med udgangspunkt i dit budget, din smag og dine krav til funktionalitet skaber vi løsningen. Her behøver du ikke gå på kompromis med højden, bredden eller dybden på dit møbel, bare fordi det er i det rigtige design. Det er skabt til dig.

Vi laver massivtræsborde, mindre polstringsopgaver og har diverse samarbejdspartnere. Vi arbejder med linoleum, laminat, finer og massiv træ.

OPBEVARING OG GARDEROBE

Hvis du har uudnyttet plads i dit hjem og et opbevaringsbehov, der ikke er dækket, så kan vi skræddersy en tilpasset og smagfuld løsning. Vi vil bestræbe os på, den bliver så ideel, at du efterfølgende ikke ved, hvordan du tidligere har kunnet klare dig uden.

Vi arbejder med linoleum, laminat, finer og massiv træ. Vi laver mindre polstringsopgaver og har diverse samarbejdspartnere.

RÅDGIVNING FRA SNEDKER

Er du i første omgang ude efter inspiration eller snedkerfaglig rådgivning, så står vi også klar. Vi er velbevandret i indretningsløsninger, materialer, kombinationer og er vant til at lave hele koncepter fra bunden. Så tag fat i os hvis du føler dig tom for idéer eller bare gerne vil trække lidt på vores erfaringer.